Shëroni veten

Ky trajnim është zhvilluar veçanërisht për ata që nuk kanë shumë kohë të lirë. Pas fillimit të pandemisë COVID-19, mësuesit e shkollës Usui Dentō Ryū, e cila drejtohet nga Fondacioni Usui Spiritual Lernejo dhe i specializuar në trajnimin e mjekëve profesionistë të ardhshëm, vendosën të krijojnë këtë kurs. Ata zgjodhën disa praktika nga sistemi origjinal Usui Reiki Ryoho.

Në trajnim do të mësoni gjashtë praktika në pak orë:

  • Njëra është e dobishme për trajtimin e sëmundjeve akute,
  • Ndihmon me të gjitha llojet e sëmundjeve virale dhe bakteriale,
  • Tre ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit dhe forcimin e sistemit imunitar,
  • Dhe njëra është surprizë!

Trajnimi ofrohet nga mjekët profesionistë të Shkollës Usui Dentō Ryū, të cilët kanë përvojë të gjerë në shërim dhe vetë-shërim.

Pse të praktikoni me ne?

^

Ju do të mësoni praktikat nga shëruesit profesionistë të shkollës Usui Dentō Ryū. Ata i praktikojnë këto për shumë vite dhe kanë shumë përvojë.

^

Seminaret tona të trajnimit janë të disponueshme në gjuhët spanjolle, angleze, gjermane dhe esperanto, dhe interpretimi është i mundur nga këto në çdo gjuhë tjetër. Ne synojmë t’i bëjmë seminaret të disponueshme në më shumë gjuhë në të ardhmen.

^

Një seminar trajnimi zgjat vetëm tre deri në katër orë, por është një përvojë gjatë gjithë jetës. Ne e dimë që njerëzit kanë gjithnjë e më pak kohë të lirë këto ditë.

^

Ju mund të merrni pjesë në seancat e rregullta praktike dhe mund të merrni një ri-akordim në çdo seancë.

^

Ju mund të kontaktoni instruktorët tanë dhe praktikuesit e tjerë në çdo kohë.

^

Manuali i trajnimit është i disponueshëm në 45 gjuhë.

^

Ne ofrojmë ndihmë të rëndësishme me praktikën tuaj të meditimit.

^

Mund të na bashkoheni kur të udhëtojmë në Japoni.

^

Ju mund të punoni me njerëz të mëdhenj në një komunitet lokal dhe virtual.

^

Ju do të bëheni anëtar i një ekipi që ka arritur shumë gjëra të mrekullueshme së bashku. Ne ushtrojmë së bashku që nga viti 2008.

^

Qëllimi ynë është të kemi një komunitet në rritje praktikuesish anembanë globit në vende të bukura.

^

Certifikata juaj ruhet virtualisht; ju mund të kërkoni një kopje të tij në çdo kohë, madje edhe dekada më vonë.

^

Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në festimet tona online.

^

Dhe shumë gjëra sapo kanë filluar!

Vendet tona të trajnimit

Budapest

Canary Islands

Florida

Panama

Ku me radhë?

Bali?

Bangkok?

Singapore?

Mësuesit tanë

Mësoni nga shëruesit profesionistë të Usui Dentō Ryū

Dae Chong

Panama, Central America

Spanish, Esperanto

Kikyō

Panama, Central America

English, Spanish

Seijin

Canary Islands, Spain, Europe

English, Spanish, German, Italian

Rita Szeles

Florida, USA

English

Gabor Toth

Florida, USA

English

Jozsef Szazdi

Hungary, Europe

English, German, Hungarian

Maria Balint

Hungary, Europe

English, Esperanto, Hungarian

Andras Torma

Hungary, Europe

English, Hungarian

Vera Monos

Hungary, Europe

English, Hungarian

Mezi presim t’ju mirëpresim dhe t’ju prezantojmë me këtë metodë të mrekullueshme shërimi!

Shëruesit e Fondacionit Usui Spiritual Lernejo

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial